Met Discipline Sports lukt het jou wel!

Wij helpen en leren jou hoe je een goede conditie een gezond gewicht en je persoonlijke doelen haalt. Beloofd!

IN 30 DAGEN GEGARANDEERD RESULTAAT

Wat jouw doelen ook zijn, het begint met een stevige basis. Deze basis bepaalt namelijk of jij het nastreven van je doelen gaat volhouden. In 30 dagen leggen wij samen met jou het fundament voor een gezond, fit en vitaal leven. En ja, je zal de eerste resultaten ook op de weegschaal gaan zien. Gegarandeerd! We starten meerder momenten per jaar.

HET PROGRAMMA

Kick-off
Tijdens de kick-off op maak je kennis met de groep, deel je jouw doelen en doen we een nulmeting.

Training
Tweemaal per week ga je fysiek (en mentaal) aan de slag. Samen met jouw kleine groep gelijkgestemden werk je aan een stevige basis voor verdere groei naar een vitaal leven.

Coaching
Een wekelijkse coachingsessie die in het teken staat van voeding, gezondheid én lifestyle.

KLEINE GROEPEN

De trainingen vinden plaats in groepsverband. Altijd klein in omvang (max. 6 personen) en jouw groep bestaat altijd uit gelijkgestemden. Wil je zelf een groep (vrienden, vriendinnen, collega’s) samenstellen dan hebben we hier alle mogelijkheden voor. We bespreken het graag met je tijdens een vrijblijvende kennismaking.

KOSTEN & RESULTAAT

Resultaat gegarandeerd
Wij garanderen resultaat! Na 30 dagen ben jij fitter, ben jij van je eerste kilo’s af en heb jij de basis gelegd voor het vervolg.

Kosten
Dit programma kost gewoonlijk 299,00, maar alleen in 2021 kunnen we dit nog aanbieden voor slechts 149,00. Dat is nog geen 5 euro per dag!

Wat houd je tegen
Project Boost heeft het leven van velen veranderd, laat het ook jouw leven ten goede veranderen. Iedereen verdient een gezond en vitaal leven. Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan en ga ervoor.

MAAK VANDAAG NOG EEN GROEIKEUZE

Plan een gratis proeflesInschrijven