Met Discipline Sports lukt het jou wel!

Wij helpen en leren jou hoe je een goede conditie een gezond gewicht en je persoonlijke doelen haalt. Beloofd!

Kookworkshop

Schrijf je hier in voor de kookworkshop.

Vraag een gratis proefles aanAanvragen 50 tips

Heb je weinig tijd of energie om uitgebreid te koken en vind je het lastig om dit te combineren met het bereiden van een gezonde maaltijd?

Laat je je soms gemakkelijk verleiden door al het lekkers?

Tijdens deze kookworkshop maak je kennis met datgene dat het verschil gaat maken voor een gezonde levensstijl: mindset. Daarnaast maak je kennis met de meest efficiënte kookmethode, krijg je verrassende inzichten en leer je snelle gezonde gerechten bereiden.

Ontdek

Mindset

Ontdek de mindset die het verschil gaat maken voor een gezonde levensstijl

Bewust koken

Lekker en gezond koken zonder pakjes en zakjes – hoe doe je dat?

Gezonde voeding

Begeleiding naar een gezond(er) voedingspatroon

Recepten

Toegang tot een aantal snelle gezonde recepten

Gezamenlijk eten

We gaan in op het belang van gezamenlijk eten

Startdata

Donderdag 24 mei
Zaterdag 1 september

Locatie

Van 18.00 uur tot 20.30 uur
Kaliumweg 8A
 in Amersfoort
De kosten bedragen 45 euro p.p.

REFERENTIES
EN ERVARINGEN

“Door een Burn-Out was elke fysieke inspanning mij te veel geworden. Als ik toch eens wat probeerde om mijn conditie te verbeteren kreeg ik lichamelijke klachten, waardoor ik het niet meer aandurfde. Zo kwam ik in een vicieuze cirkel terecht. Personal Coaching leek me een mogelijkheid om die cirkel te doorbreken. Ik train nu met Discipline sports en er is fysiek en mentaal al veel verbeterd. Discipline sports stelt je op je gemak, moedigt je aan en helpt je er door heen. De trainingen zijn effectief en gezellig. Ik kan het iedereen aanraden!”

- Maaike

“De stap voor mij om naar de sportschool te gaan was zeer groot, maar mijn gewicht, diabetes, en vermoeide gevoel zat mij behoorlijk in de weg. Ik train nu 2 x in de week met Discipline sports. Ik word zeer intensief begeleid en Discipline sports trainingen zijn ( wie had dat gedacht ) leuk om te doen, afwisselend, en effectief. Ik voel mij beter, leef gezonder en ben veel sterker geworden in een zeer korte tijd. Waar je normaal al snel stopt kan Discipline sports je tijdens de training motiveren om net even wat verder te gaan. Zij weten precies wat je aan kunt, en Discipline sports laat je naar huis gaan met een voldaan gevoel en het feit daadwerkelijk wat gepresteerd te hebben. Groet, Marjolein”

- Marjolein Lanfermeijer

“Bij Joost leer je dat sporten leuk is en ga je steeds verder je grenzen over. Afwisselende trainingen waar ik enthousiast van word. Nathalie!”

- Nathalie

“Wat ben ik blij dat ik ben gestart met de 90 dagen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen leven, de planning en ruimte voor mezelf in een druk gezin. Heel blij met de ideeen die beide heren mij gaven. De rust die zij uitstralen is heel fijn. Kortom ik heb een ongelofelijke ommezwaai kunnen maken in mijn leven en ben daar heel dankbaar voor.”

- Judih