Titel tekst

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast.

ELITE PERSONAL TRAINING

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast.

Button aButton b

Je wilt afvallen, gezonder leven of een stevige basis voor een sportieve lifestyle?
Maak kennis met de programma’s waarin we de basis leggen voor duurzaam resultaat.

Deze programma’s zijn er niet voor iedereen. Discipline Sports werkt enkel met mensen die bereid zijn een prioriteit te maken van hun doel.

Wil je erachter komen of wij je kunnen helpen bij je doel? Ontdek in onze brochure alles over onze programma’s.

DISCIPLINE SPORTS

  • Mindset maakt het verschil

  • Praktische voeding

  • Elite Personal Training

  • Tools voor een goede prive/werk balans

  • Voor toegewijde personen

[mc4wp_form id="76"]

MAAK VANDAAG NOG EEN GROEIKEUZE

Ontdek onze programma's

REFERENTIES
EN ERVARINGEN

“Door een Burn-Out was elke fysieke inspanning mij te veel geworden. Als ik toch eens wat probeerde om mijn conditie te verbeteren kreeg ik lichamelijke klachten, waardoor ik het niet meer aandurfde. Zo kwam ik in een vicieuze cirkel terecht. Personal Coaching leek me een mogelijkheid om die cirkel te doorbreken. Ik train nu met Discipline sports en er is fysiek en mentaal al veel verbeterd. Discipline sports stelt je op je gemak, moedigt je aan en helpt je er door heen. De trainingen zijn effectief en gezellig. Ik kan het iedereen aanraden!”

- Maaike

“De stap voor mij om naar de sportschool te gaan was zeer groot, maar mijn gewicht, diabetes, en vermoeide gevoel zat mij behoorlijk in de weg. Ik train nu 2 x in de week met Discipline sports. Ik word zeer intensief begeleid en Discipline sports trainingen zijn ( wie had dat gedacht ) leuk om te doen, afwisselend, en effectief. Ik voel mij beter, leef gezonder en ben veel sterker geworden in een zeer korte tijd. Waar je normaal al snel stopt kan Discipline sports je tijdens de training motiveren om net even wat verder te gaan. Zij weten precies wat je aan kunt, en Discipline sports laat je naar huis gaan met een voldaan gevoel en het feit daadwerkelijk wat gepresteerd te hebben. Groet, Marjolein”

- Marjolein Lanfermeijer

“Bij Joost leer je dat sporten leuk is en ga je steeds verder je grenzen over. Afwisselende trainingen waar ik enthousiast van word. Nathalie!”

- Nathalie

“Wat ben ik blij dat ik ben gestart met de 90 dagen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen leven, de planning en ruimte voor mezelf in een druk gezin. Heel blij met de ideeen die beide heren mij gaven. De rust die zij uitstralen is heel fijn. Kortom ik heb een ongelofelijke ommezwaai kunnen maken in mijn leven en ben daar heel dankbaar voor.”

- Judih