Project Boost!

In 30 dagen het fundament voor een gezonder, fitter en vitaal leven. Resultaat gegarandeerd! Start 4 januari 2022

IN 30 DAGEN GEGARANDEERD RESULTAAT

Wat jouw doelen ook zijn, het begint met een stevige basis. Deze basis bepaalt namelijk of jij het nastreven van je doelen gaat volhouden. In 30 dagen leggen wij samen met jou het fundament voor een gezond, fit en vitaal leven. En ja, je zal de eerste resultaten ook op de weegschaal gaan zien. Gegarandeerd!

Neem vrijblijvend contact op!
  project-boost-programma

  HET PROGRAMMA

  Kick-off
  Tijdens de kick-off op 4 januari 2022 maak je kennis met de groep, deel je jouw doelen en doen we een nulmeting.

  Training
  Tweemaal per week ga je fysiek (en mentaal) aan de slag. Samen met een vaste kleine groep gelijkgestemden werk je aan een stevige basis voor verdere groei naar een vitaal leven.

  Coaching
  Een wekelijkse coachingsessie die in het teken staat van voeding, gezondheid én lifestyle.

  Kleine groepen

  De trainingen vinden plaats in groepsverband. Altijd klein in omvang (max. 6 personen) en jouw groep bestaat altijd uit gelijkgestemden. Wil je zelf een groep (vrienden, vriendinnen, collega’s) samenstellen dan hebben we hier alle mogelijkheden voor. We bespreken het graag met je tijdens een vrijblijvende kennismaking.

  Resultaat na 30 dagen

  KOSTEN & RESULTAAT

  Resultaat gegarandeerd
  Wij garanderen resultaat! Na 30 dagen ben jij fitter, ben jij van je eerste kilo’s af en heb jij de basis gelegd voor het vervolg.

  Kosten
  Dit programma kost gewoonlijk 299,00, maar bieden we nu tijdelijk aan voor slechts 149,00. Dat is nog geen 5 euro per dag!

  Wat houd je tegen
  Project Boost heeft het leven van velen veranderd, laat het ook jouw leven ten goede veranderen. Iedereen verdient een gezond en vitaal leven. Vraag nu een vrijblijvende afspraak aan en ga ervoor.

  REFERENTIES
  EN ERVARINGEN

  “Door een Burn-Out was elke fysieke inspanning mij te veel geworden. Als ik toch eens wat probeerde om mijn conditie te verbeteren kreeg ik lichamelijke klachten, waardoor ik het niet meer aandurfde. Zo kwam ik in een vicieuze cirkel terecht. Personal Coaching leek me een mogelijkheid om die cirkel te doorbreken. Ik train nu met Discipline sports en er is fysiek en mentaal al veel verbeterd. Discipline sports stelt je op je gemak, moedigt je aan en helpt je er door heen. De trainingen zijn effectief en gezellig. Ik kan het iedereen aanraden!”

  - Maaike

  “De stap voor mij om naar de sportschool te gaan was zeer groot, maar mijn gewicht, diabetes, en vermoeide gevoel zat mij behoorlijk in de weg. Ik train nu 2 x in de week met Discipline sports. Ik word zeer intensief begeleid en Discipline sports trainingen zijn ( wie had dat gedacht ) leuk om te doen, afwisselend, en effectief. Ik voel mij beter, leef gezonder en ben veel sterker geworden in een zeer korte tijd. Waar je normaal al snel stopt kan Discipline sports je tijdens de training motiveren om net even wat verder te gaan. Zij weten precies wat je aan kunt, en Discipline sports laat je naar huis gaan met een voldaan gevoel en het feit daadwerkelijk wat gepresteerd te hebben. Groet, Marjolein”

  - Marjolein Lanfermeijer

  “Bij Joost leer je dat sporten leuk is en ga je steeds verder je grenzen over. Afwisselende trainingen waar ik enthousiast van word. Nathalie!”

  - Nathalie

  “Wat ben ik blij dat ik ben gestart met de 90 dagen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen leven, de planning en ruimte voor mezelf in een druk gezin. Heel blij met de ideeen die beide heren mij gaven. De rust die zij uitstralen is heel fijn. Kortom ik heb een ongelofelijke ommezwaai kunnen maken in mijn leven en ben daar heel dankbaar voor.”

  - Judih