KAN NIET LIGT OP HET KERKHOF EN WIL NIET LIGT ERNAAST

IJsbad challenge

“Wat ben ik blij dat ik de 90-dagen challenge heb gedaan. Ik heb een ongelofelijke ommezwaai kunnen maken in mijn leven en ben daar enorm dankbaar voor.”

Judith

Raak weer in contact met jezelf en je gezondheid

IJsbad

Om kalm te blijven in overlevingsmodus moeten we bereid zijn onze grenzen te verleggen. Wie bereid is uit z’n comfortzone te stappen zal eerder zijn volledige potentieel bereiken. We zijn als mens de connectie met onze oerkracht verloren, maar door bewuster te ademen en jezelf bloot te stellen aan de kou, zoals een ijsbad, raak je weer in contact met jezelf en je gezondheid zoals de natuur dit bedoeld heeft. De manier waarop we ademen is direct verbonden met hoe we omgaan met onze emoties, stress en ontspanning. Door bewust dieper te ademen verandert de chemie in het lichaam. Hiermee beïnvloeden we de PH-waarde van ons bloed en hierdoor reguleren en verminderen we ontstekingen in ons lichaam. Daag jezelf en dat stemmetje op je schouder uit. Je bent sterker dan je gedachten en je gevoel. Een goede en makkelijke manier om dit te ervaren en te over winnen is door middel van een ijsbad.
HET PROGRAMMA
Ademhalingssessie Lichaamsbeweging/activatie, opwarming van binnenuit Coaching in mindset en verbinding tussen lichaam en geest IJsbad Kop soep
DE 3 ELEMENTEN

In de workshop richten wij ons op 3 elementen:
Adem
Mindset
Cold Exposure

Deze 3 focuspunten bieden je enorm veel fysieke en mentale voordelen: 

versterkt je immuunsysteem
ontgift het lichaam
beïnvloedt het zenuwstelsel
geeft je meer overtuigingskracht
geeft je meer focus
geeft je meer energie
biedt je betere ontspanning
leert je je ademhaling beter te beheersen
verhoogt je algehele weerbaarheid
leert je uit gedachten en in je gevoel te komen met alle zintuigen

“Ik had niet gedacht dat ik dit kon”

Marjan uit Amersfoort