Met Discipline Sports lukt het jou wel!

Wij helpen en leren jou hoe je een goede conditie een gezond gewicht en je persoonlijke doelen haalt. Beloofd!

PERSONAL TRAINING

Wij zijn Discipline Sports: Bijzonder toegewijde coaches, klaar om bijzonder toegewijde mensen te helpen bij het bereiken van hun doelen. Met personal coaching in verschillende vormen en programma’s werken we samen met jou aan het beste resultaat voor je Body, Being, Balance en Business.

Vraag een gratis proefles aanAanvragen checklist
90 Dagen Challenge | Discipline Sports Personal Trainer Amersfoort

90 DAGEN

Elite Personal Training

Een getransformeerd leven zowel zakelijk als privé.

In 90 dagen coachen wij je naar de resultaten die we bereiken door aan de slag te gaan met je voeding, spierkracht, energie en mindset.

Een 90 dagen programma is hard werken en vraagt volledige toewijding. Maar wat zijn 90 dagen op een mensenleven?

Meer info

1 op 1

Elite Personal Training

We gaan met je op zoek naar een duurzame manier om vanuit jouw kracht het optimale resultaat te bereiken.

Met een persoonlijk plan komen we tot de kern en zorgen we dat jij op alle fronten de discipline hebt en houdt om de versie van jezelf te zijn die je verdient.

Meer info

REFERENTIES
EN ERVARINGEN

“Door een Burn-Out was elke fysieke inspanning mij te veel geworden. Als ik toch eens wat probeerde om mijn conditie te verbeteren kreeg ik lichamelijke klachten, waardoor ik het niet meer aandurfde. Zo kwam ik in een vicieuze cirkel terecht. Personal Coaching leek me een mogelijkheid om die cirkel te doorbreken. Ik train nu met Discipline sports en er is fysiek en mentaal al veel verbeterd. Discipline sports stelt je op je gemak, moedigt je aan en helpt je er door heen. De trainingen zijn effectief en gezellig. Ik kan het iedereen aanraden!”

- Maaike

“De stap voor mij om naar de sportschool te gaan was zeer groot, maar mijn gewicht, diabetes, en vermoeide gevoel zat mij behoorlijk in de weg. Ik train nu 2 x in de week met Discipline sports. Ik word zeer intensief begeleid en Discipline sports trainingen zijn ( wie had dat gedacht ) leuk om te doen, afwisselend, en effectief. Ik voel mij beter, leef gezonder en ben veel sterker geworden in een zeer korte tijd. Waar je normaal al snel stopt kan Discipline sports je tijdens de training motiveren om net even wat verder te gaan. Zij weten precies wat je aan kunt, en Discipline sports laat je naar huis gaan met een voldaan gevoel en het feit daadwerkelijk wat gepresteerd te hebben. Groet, Marjolein”

- Marjolein Lanfermeijer

“Bij Joost leer je dat sporten leuk is en ga je steeds verder je grenzen over. Afwisselende trainingen waar ik enthousiast van word. Nathalie!”

- Nathalie

“Wat ben ik blij dat ik ben gestart met de 90 dagen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn eigen leven, de planning en ruimte voor mezelf in een druk gezin. Heel blij met de ideeen die beide heren mij gaven. De rust die zij uitstralen is heel fijn. Kortom ik heb een ongelofelijke ommezwaai kunnen maken in mijn leven en ben daar heel dankbaar voor.”

- Judih