KAN NIET LIGT OP HET KERKHOF EN WIL NIET LIGT ERNAAST

90-dagen challenge

IJsbad challenge

Een intensieve reis naar de fittere versie van jezelf

90-dagen challenge

IN 90 DAGEN GEGARANDEERD RESULTAAT
In 90 dagen krijg je inzichten, handvatten en zet je de eerste stap naar verandering. Het is een proces: je start met 90 dagen en dat ritme blijf je volhouden zodat je komt waar je wilt zijn. En tijdens die reis kies jij steeds weer voor jezelf. Hierbij ontdek je wat er anders moet in jouw verhaal.

HET PROGRAMMA

Kick-off
Tijdens de kick-off op maak je kennis met de groep, deel je jouw doelen en doen we een nulmeting.
Training
Tweemaal per week ga je fysiek (en mentaal) aan de slag. Samen met jouw kleine groep gelijkgestemden werk je aan een stevige basis voor verdere groei naar een vitaal leven.
Coaching
Een wekelijkse coachingsessie die in het teken staat van voeding, gezondheid én lifestyle.

KLEINE GROEPEN

De trainingen vinden plaats in groepsverband. Altijd klein in omvang (max. 8 personen) en jouw groep bestaat altijd uit gelijkgestemden. Wil je zelf een groep (vrienden, vriendinnen, collega’s) samenstellen dan hebben we hier alle mogelijkheden voor. We bespreken het graag met je tijdens een vrijblijvende kennismaking.

KOSTEN & RESULTAAT

Resultaat gegarandeerd
Wij garanderen resultaat! Na 90 dagen ben jij fitter, ben jij van je eerste kilo’s af en heb jij de basis gelegd voor het vervolg.
Kosten
€1250,-
Met:
– 24 begeleide trainingen
– onbeperkt vrij trainen
– 10% korting op vervolgtrainingen of challenges

Wat houdt je tegen
Wat verandert er in je leven als het anders is? En waarom moet het anders? Wil je fit zijn? Zitten je kleren niet lekker? “Vaak gaat het een laag dieper: we komen er bijvoorbeeld achter dat je je schaamt voor je partner. Of dat je geen zelfvertrouwen hebt. Daar prikken we doorheen. We helpen je te kiezen voor jezelf. Nu echt.” 

Wanneer kies jij voor jezelf?

“Wat ben ik blij dat ik de 90-dagen challenge heb gedaan. Ik heb een ongelofelijke ommezwaai kunnen maken in mijn leven en ben daar enorm dankbaar voor.”

Judith

Raak weer in contact met jezelf en je gezondheid

IJsbad

Om kalm te blijven in overlevingsmodus moeten we bereid zijn onze grenzen te verleggen. Wie bereid is uit z’n comfortzone te stappen zal eerder zijn volledige potentieel bereiken. We zijn als mens de connectie met onze oerkracht verloren, maar door bewuster te ademen en jezelf bloot te stellen aan de kou, zoals een ijsbad, raak je weer in contact met jezelf en je gezondheid zoals de natuur dit bedoeld heeft.

De manier waarop we ademen is direct verbonden met hoe we omgaan met onze emoties, stress en ontspanning. Door bewust dieper te ademen verandert de chemie in het lichaam. Hiermee beïnvloeden we de PH-waarde van ons bloed en hierdoor reguleren en verminderen we ontstekingen in ons lichaam.

Daag jezelf en dat stemmetje op je schouder uit. Je bent sterker dan je gedachten en je gevoel. Een goede en makkelijke manier om dit te ervaren en te over winnen is door middel van een ijsbad.

HET PROGRAMMA
Ademhalingssessie
Lichaamsbeweging/activatie, opwarming van binnenuit
Coaching in mindset en verbinding tussen lichaam en geest
IJsbad
Kop soep
DE 3 ELEMENTEN

In de workshop richten wij ons op 3 elementen:
Adem
Mindset
Cold Exposure

Deze 3 focuspunten bieden je enorm veel fysieke en mentale voordelen: 

versterkt je immuunsysteem
ontgift het lichaam
beïnvloedt het zenuwstelsel
geeft je meer overtuigingskracht
geeft je meer focus
geeft je meer energie
biedt je betere ontspanning
leert je je ademhaling beter te beheersen
verhoogt je algehele weerbaarheid
leert je uit gedachten en in je gevoel te komen met alle zintuigen

“Ik had niet gedacht dat ik dit kon”

Marjan uit Amersfoort