ALLEEN WEEKDIEREN HEBBEN GEEN RUGGENGRAAT

Bij ons ben je in goede handen

Brenda

Coach

Meer over Brenda

Mick

Coach

Meer over Mick

Lars

Coach

Meer over Lars

Onze methode is ontwikkeld voor jou

Het belangrijkste ben jij. Het draait om jou. Waar loop jij tegen aan? Waar wil jij naar toe? Wat heb jij nodig?

Omdat het om jou draait passen we onze methodiek op jou aan zodat persoonlijk en effectief is. Zoals de meesten weten is voeding het belangrijkste om je doel
te bereiken als je fit wilt zijn, af wil vallen, aan wilt komen of topprestaties wil kunnen leveren.

Discipline Sports Amersfoort

In 2010 ontstond Discipline Sports. Je vindt ons inmiddels al 10 jaar op het adres: Nijverheidsweg Noord 98 G. De openingstijden zijn 7 dagen per week 24 uur per dag, omdat onze klanten de mogelijkheid hebben zelf naar binnen te gaan. Er is genoeg parkeerruimte voor de deur.

We zitten op een bedrijventerrein in 2 loodsen. Aan de binnenkant hebben we een opening gemaakt om de 2 panden te verbinden. Het is met name een functionele gym waarin we voornamelijk met het lichaam en externe ballast trainen. We gebruiken geen apparatuur zoals in een sportschool. De sfeer is gemoedelijk en persoonlijk met een rauw tintje. Van buiten ziet het eruit als een soort garage maar van binnen is het een zeer toegankelijke en gezellige gym, waarin we hard werken aan fantastische resultaten!

Missie Discipline Sports

Onze missie is om mensen te helpen met het behalen van blijvende resultaten. Stoppen met jojoën. Dit doen we door een duidelijke en effectieve aanpak die persoonlijk is en ook leuk moet zijn. Het is niet voor niets dat de meeste klanten lang bij onze personal trainers in Amersfoort blijven.

Het grootste verschil met concullega’s is dat wij al meer dan 10 jaar ervaring hebben en kleinschalig zijn. Hierdoor zijn we persoonlijk en kunnen we de kwaliteit bewaken. Voor ons is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt om een ongemakkelijk resultaat te behalen. Daarin sta jij altijd voorop en niet wij.

Verschillende programma’s

We bieden drie verschillende programma’s aan:

  • Persoonlijke coaching
  • Smal group training
  • 90 dagen programma (waarin je de basis legt voor blijvende verandering)

“Discipline sport trainingen zijn
(en wie had dat gedacht) leuk
om te doen, afwisselend en effectief.”

Marjolein Lanfermeijer