DE ENIGE REDEN WAAROM JE UITSTELT IS ANGST

Onze methode is ontwikkeld voor jou.

Het belangrijkste ben jij. Het draait om jou. Waar loop jij tegen aan? Waar wil jij naar toe? Wat heb jij nodig?

Omdat het om jou draait passen we onze methodiek op jou aan zodat persoonlijk en effectief is. Zoals de meesten weten is voeding het belangrijkste om je doel
te bereiken als je fit wilt zijn, af wil vallen, aan wilt komen of topprestaties wil kunnen leveren.

Onze ervaring leert dat de keuzes voor voeding vaak gerelateerd zijn aan stress, vermoeidheid en tijdgebrek. Het is een vicieuze cirkel waar je moeilijk zelf uitkomt.
Het probleem is dan ook dat er vaak alleen naar voeding wordt gekeken. Zolang de voorwaarden niet goed zijn kun
je de voeding kunnen aanpassen alleen ga je dit niet volhouden. Dit is de basis van het jo-jo effect.

Gedurende jouw traject bij ons gaan we kijken naar de voorwaarden die jij nodig hebt om je voeding aan te kunnen passen. we creëren samen een basis, een fundering waar je de rest van je leven stevig op kunt bouwen. Zonder deze basis stort je resultaat bij elke windvlaag weer om.

 

Nu is het niet zo dat sporten niet belangrijk is. Wij zetten het sporten in om je fysiek sterker te maken, je houding te verbeteren en je mentaal uit te dagen. Dat laatste is belangrijk om je basis te verstevigen. Hoe makkelijker je om kunt gaan met ongemak hoe steviger je basis is qua voeding.

Deze werkwijze hebben we samen met verschillende specialisten gecreëerd. oa een psycholoog, een diëtist en een social werker hebben hier aan meegewerkt, daarnaast hebben we al ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden van mensen hierin.

Leg je vraagstuk bij ons neer en we geven je een helder plaatje met wat je kunt verwachten van ons. Brutaal eerlijk, duidelijk en effectief. Dat is wat wij zijn.

“Discipline sport trainingen zijn
(en wie had dat gedacht) leuk
om te doen, afwisselend en effectief.”

Marjolein Lanfermeijer