Gewoon doen en gaan

Kies voor jezelf

Coaching

Je blijft vaak doen wat je doet door jouw eigen beperkende overtuigingen. Hoe kijk jij naar jezelf? Is het verleden jouw waarheid voor de toekomst? Precies, daar kom je zelf niet uit. Dus laten wij jou zien wat je zelf niet ziet. Dan kom je tot krachtige acties en stop je met twijfelen en excuses bedenken.

Dankzij onze manier van coachen haal jij eindelijk wél je doelen. Op een duurzame manier, want je wilt het ook blijven volhouden.

Eerlijk gezegd heb ik mezelf verbaasd over wat ik heb bereikt

Klaas Jansen

Duidelijk, brutaal eerlijk en effectief

Werken vanuit vertrouwen

We kijken samen naar wie jij denkt dat je bent. We komen tot de kern. Dan gaan we verder: we kijken naar wat je wilt en hoe je daar komt. Makkelijk is het niet, patronen doorbreken en veranderen. De ene keer lukt het makkelijk, de andere keer kost het meer energie. Dan zijn wij er voor je.

Jij kiest voor jezelf. En wij helpen je daarbij. Dat betekent dat we niet altijd vertellen wat je wilt horen. We zijn brutaal eerlijk en er is weinig ruimte voor excuses. Het resultaat? Effectieve coaching. Het gaat erom dat jij tot de kern komt van wat je nodig hebt. Dat is werken vanuit vertrouwen.

Qua business is het niet veel anders dan zorgen voor jezelf op het gebied van gezondheid. Daarom leggen we bij veel ondernemers de parallel tussen hun zakelijke en fysieke leven.

Vertrouw op het proces en kies voor jezelf.

+ Vier focuspunten
Onze coaching richt zich op jou. Dat gaat verder dan beweging, het gaat om mindset om die duurzame verandering te realiseren. We richten ons op vier focuspunten:

Training
Rust en inspanning
Voeding
Mentaal