Doe de test

Hoe gevoelig ben jij voor het jojo-effect?

Waarom lukt het anderen moeiteloos op gewicht te blijven en blijf jij maar jojo’en? Is het een ander voedingspatroon? Of toch die hormoonbalans? Ontdek hoe gevoelig jij bent voor het jojo-effect.

Deze test kost je ongeveer 3 minuten
Ontdek wat een stabiel gewicht je moet opleveren
Bekijk het verhaal van Kim (tip!)
jojo test

Hoe kan je gezond afvallen? 

Ben jij op zoek naar een manier om gezond af te vallen? Structureel een stabiel gewicht creëren gaat bij veel vrouwen niet vanzelf. Wellicht herken je het jojo-effect en heb je het gevoel dat afvallen gewoon niet lukt. Hoe vermijd je nou het jojo-effect?

Onze Personal Trainers van Discipline Sports in Amersfoort helpen je bij het behalen van jouw doelen? Wij helpen je aan een (duurzaam) gezonde leefstijl. Met persoonlijke begeleiding op maat om het beste uit jezelf te halen.

Doorbreek het jojo-effect

Afvallen zonder dat het jojo-effect onstaat? Gek genoeg voelt dat als heel lastig als je er aan gaat beginnen, maar achteraf denk je: “Huh, is het echt zo simpel?”. De basis van een echt duurzame en gezonde manier van afvallen is het aanpakken van je overtuigingen en het aangaan van je interne dialoog. Zodra je de niet werkbare patronen herkent, kan je ze ook gemakkelijk aanpakken.

Daarom geloven wij in coaching. In Amersfoort begeleiden onze personal trainers je met de juiste vragen. Ten eerste focussen wij ons op persoonlijke doelen en maken zij een trainingsplan op maat. Hierdoor zijn de resultaten sneller en beter zichtbaar. En natuurlijk: duurzaam.

Stop met diëten… 

De meeste vrouwen kijken ons gek aan als ze dit horen. Stoppen met diëten? Hoe moet ik dan afvallen? Wij geloven dat een gezonde levensstijl het belangrijkste ingrediënt is voor succes en geluk. Daarom werken wij niet alleen aan je fysieke conditie, maar ook aan je mentale en emotionele welzijn. Onze Amersfoortse trainers geven je tips en advies over voeding en geven je de mentale steun die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Onze personal trainingen zijn beschikbaar voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. Of je nu een beginner bent of al geruime tijd actief bezig bent met fitness, in Amersfoort staan we voor je klaar om je verder te helpen op zowel fysiek als persoonlijk vlak.