EERST JIJ DAN DE REST

Voornaam:Joost
Specialisatie: Krachttraining, conditietraining, voeding & mindset. 

Wat is je passie/ wat drijft je?
Mijn passie en het rode draad in mijn leven is sport.  Daarom dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt.  Wat mij drijft is om mensen te helpen in het creëren van een krachtig lijf en leven. De resultaten zijn mijn drijfveer.

Waar word je blij van in je werk?
Van heel veel dingen gelukkig maar met name het aanschouwen van de ontwikkelingen die mensen doormaken, de resultaten die ze behalen en uiteindelijk ook het plezier die ik zelf met de mensen heb. Doordat je persoonlijk werkt creëer je een band wat vaak heel waardevol is.

Brutaal eerlijke quote:
You won’t always be motivated, you have to be Disciplined’’

Wat heb je zelf overwonnen om je doel te halen?
Net zoals elk mens heb ook ik dat stemmetje op mijn schouder. Dat stemmetje wat mijn gedrag beïnvloedde door middel van angst en onzekerheden. Angst om te falen, angst om het niet goed te doen, angst om niet genoeg te zijn.

Sport is altijd een rode draad in mijn leven geweest en heeft mij hierin geholpen, maar maakte het soms ook lastig door te veel eisend te zijn voor wedstrijden( en daardoor niet volledig te kunnen presteren).  Niet lang nadat ik voor mezelf startte ben ik zelf met een coach gaan werken die mij liet zien wat ik zelf niet zag, die mij leerde niet terughoudend te zijn, krachtige keuzes te maken en door te pakken. We hebben allemaal een verhaal en een verleden. Het ook niet voor niets het verleden. Het is geweest. Het verleden is dood. Je kunt nu bepalen wie je wilt zijn en wat je wilt bereiken. Dat is voor mij de game changer geweest, waar ik nog steeds naar leef en mezelf uitdaag op het gebied van sport maar ook mentaal, door bijvoorbeeld het nemen van ijsbaden, veel te lezen en te leren van anderen.

Joost

Coach

“Discipline sport trainingen zijn
(en wie had dat gedacht) leuk
om te doen, afwisselend en effectief.”

Marjolein Lanfermeijer