EERST JIJ DAN DE REST

Voornaam:  Marije

Specialisatie: Krachttraining/boxercise/voeding/mindset

Wat is je passie/ wat drijft je?
In het werken met mensen ligt mijn passie. Naast de uurtjes die ik werk bij Discipline sports, werk ik als outreachend maatschappelijk werker met jongeren/jongvolwassenen. Ook hierbij zet ik sport in als middel om te werken aan je eigen ontwikkeling. Sporten is namelijk zoveel meer dan alleen in beweging komen. Samen gaan we de uitdaging aan om grenzen op te zoeken op zowel fysiek als mentaal gebied.
Ik zie het als een voorrecht om een tijdje met iemand op te lopen en mensen in te laten zien dat ze veel meer kunnen dan ze vaak in eerste instantie denken.

Mijn overwinning
In 2023 ben ik geopereerd aan een rughernia. Het heeft mij veel tijd en geduld gekost om hier van te herstellen en weer op te gaan bouwen. Ik moest weer het vertrouwen terug krijgen in mijn lichaam en steeds weer de balans zoeken, mijn grenzen verkennen en proberen deze op te rekken waar dat mogelijk is. Dit blijft soms een uitdaging, maar opgeven is geen optie. Daarvoor is het sporten en het effect van sporten op mijn dagelijkse welzijn en mentale gezondheid te belangrijk.

Brutaal eerlijke quote:
I can accept failure,
everyone fails at something. But i can’t accept not trying

Marije

Coach

“Discipline sport trainingen zijn
(en wie had dat gedacht) leuk
om te doen, afwisselend en effectief.”

Marjolein Lanfermeijer