LIFE BEGINS AT THE END OF YOUR COMFORTZONE

Voornaam: Mick
Specialisatie: Krachttraining, voeding, (duurzame) leefstijl, mindset

Wat is je passie/ wat drijft je?
Mijn passie is (naast sport) het beste uit mezelf en uit anderen naar boven halen.

Wat mij drijft is het idee dat ik mensen met mijn kennis/hulp een gezonder, vitaler en gelukkiger leven kan brengen.

Waar word je blij van in je werk?
Het geeft mij veel voldoening om mensen te helpen met het behalen van hun doelen en om vervolgens te zien dat ze heuse stappen maken in het proces. Als er angsten worden overwonnen of doelen worden behaald waarvan nooit gedacht werd dat het mogelijk was, word ik daar erg blij van. Het idee dat ik daar een bijdrage aan heb geleverd vind ik heel mooi!

Brutaal eerlijke quote:
‘’Life begins at the end of your comfortzone”

Wat heb je zelf overwonnen om je doel te halen?
Iedereen heeft wel een stemmetje in zijn hoofd die hem of haar weerhoud van hetgeen wat die wilt bereiken. Bij mij was dat stemmetje voor lange tijd in grote mate aanwezig. Dit stemmetje zorgde ervoor dat ik vast bleef zitten in de bekende en gevaarlijke “comfortzone”. Deze comfortzone weerhield mij ervan om dingen uit te proberen en mezelf te verbeteren. Als gevolg hiervan nam mijn zelfvertrouwen enorm af en begon ik steeds meer angsten te ontwikkelingen. Dit ging van kwaad tot erger en ik begon in te zien dat ik dit stemmetje moest overwinnen.

Door het gevecht aan te gaan met dat stemmetje en mezelf te forceren om uit mijn comfortzone te stappen begon ik mijn zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Ik bouwde succeservaringen op, wat mij in deed zien dat mijn angsten ongegrond waren. Sport heeft hierbij een grote rol gespeeld. Het gevecht met dat stemmetje in je hoofd komt tijdens het sporten altijd naar voren. Door dit gevecht telkens aan te gaan kreeg ik het vertrouwen dat ik het stemmetje de baas werd. Deze overwinning heeft ervoor gezorgd dat ik mijn doelen kon behalen.

Mick

Coach

“Discipline sport trainingen zijn
(en wie had dat gedacht) leuk
om te doen, afwisselend en effectief.”

Marjolein Lanfermeijer