EERST JIJ DAN DE REST

Naam:  William Ruizendaal

Specialisatie: krachttraining/condititie/medical fitness  

Wat is je passie/ wat drijft je?
Van je hobby je werk maken! Doen wat je het liefste doet dat is fantastisch toch? Mooi om anderen te helpen hun doelen te bereiken en de beste versie van zichzelf te worden. Het zien van de fysieke en mentale transformaties bij mijn cliënten motiveert mij elke dag. Ik streef ernaar om niet alleen hun lichaam te versterken, maar ook hun zelfvertrouwen en levensstijl te verbeteren.

Mijn overwinning
Fitness heeft me niet alleen fysiek sterker gemaakt, maar heeft ook mijn mentale veerkracht getest en versterkt. Het bereiken van mijn fitnessdoelen vereiste discipline, doorzettingsvermogen en consistentie. Ik heb geleerd om elke dag opnieuw mijn grenzen te verleggen, niet alleen in de sportschool maar ook daarbuiten. Dit betekende dat ik keuzes moest maken die mijn gezondheid en welzijn ten goede kwamen, zelfs wanneer dat betekende dat ik uit mijn comfort zone moest stappen.

In de sportschool heb ik geleerd dat echte vooruitgang komt door consistente inspanning en toewijding. Soms was het moeilijk om gemotiveerd te blijven, vooral als de resultaten lang op zich lieten wachten. Maar door vastberaden te blijven en elke trainingssessie serieus te nemen, begon ik niet alleen mijn lichaam te zien veranderen, maar ook mijn mindset. Ik leerde dat zelfdiscipline niet alleen een sleutel is tot fysieke fitheid, maar ook tot persoonlijke groei en succes in andere aspecten van mijn leven.

Buiten de sportschool heeft fitness me geholpen om doelgerichter te zijn in mijn dagelijkse activiteiten. Het leerde me om doelen te stellen en er consequent naar toe te werken, stap voor stap. Het betekende dat ik keuzes moest maken die mijn gezondheid en welzijn bevorderden, zoals gezonde voeding, voldoende rust en een gebalanceerde levensstijl.

Kortom, fitness heeft me niet alleen geholpen om mijn lichaam te transformeren, maar heeft me ook geleerd hoe ik consistent en toegewijd kan zijn aan mijn doelen, zowel in de sportschool als daarbuiten.

Brutaal eerlijke quote:
Self-discipline begins with the mastery of your thoughts. If you don’t control what you think, you can’t control what you do.

William

Coach

“Discipline sport trainingen zijn
(en wie had dat gedacht) leuk
om te doen, afwisselend en effectief.”

Marjolein Lanfermeijer