Lees hier het verhaal van Twan.

Dit is precies waar wij het voor doen, impact maken op het fysieke en mentale welzijn, het verhaal van Twan Toonen, 62 jaar & ondernemer.

Een jaar personal training: onmisbaar voor een gezonder en gelukkiger leven.
Een jaar geleden zette ik met knikkende knieën voet in de sportschool voor mijn eerste personal training sessie. De kosten waren niet gering en ik twijfelde eerlijk gezegd of ik mijn doelen zou halen. Vandaag, een jaar later, kijk ik met trots en voldoening terug.

De transformatie is verbluffend. Met dank aan mijn coach Brenda ben ik niet alleen 15 kilo afgevallen, ik voel me ook fitter, sterker en leniger. Maar wat me misschien nog meer verbaast, is de positieve impact op mijn mentale gezondheid.

De kracht van personal training zit wat mij betreft in de integrale benadering. Brenda begeleidde me niet alleen op fysiek gebied, maar hielp me ook met voeding, lifestyle en keuzes maken in de balans van werk en privé . Samen stelden we een plan op voor gezonder eten. Hierdoor maak ik nu bewuste keuzes en ervaar ik meer energie.
Daarnaast leerde ik beter te luisteren naar mijn lichaam en grenzen te stellen. Dit geeft me meer zelfvertrouwen.
De investering was het waard. Ik heb geleerd om mezelf te waarderen, prioriteit te geven aan mijn gezondheid en me te committeren aan een gezondere leefstijl. De inzichten en vaardigheden die ik heb opgedaan zijn onbetaalbaar.Voor iedereen die twijfelt: start met personal training! Het maakt je niet alleen fysiek sterker, maar ook mentaal en emotioneel. Een onmisbare investering in jezelf.

Twan, het was een feest om met jou te mogen werken, trots op alles wat je bereikt hebt en we blijven je ” volgen” in de smallgroup lessen!

Blijf je zelf goed aankijken in de spiegel en neem afscheid van het feit dat je blijft uitstellen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Uiteindelijk kost het je levenskwaliteit. Wil je meer tips? Neem dan eens contact op met één van onze personal trainers in Amersfoort.

Gerelateerde berichten

Klaas zijn 90 dagen!

Hoe ben je bij Discipline Sports terechtgekomen? Afgelopen zomer zat ik op de camping, een mooie tijd om eens wat dingen op een rij te zetten. Ik ben 49, liep al een aantal jaar niet meer hard door een knieblessure, was wat te zwaar en ging zo’n 2x per jaar door mijn rug. Door mijn […]

Het traject van Janneke.

Om af te trappen willen als eerst even zeggen dat we heel veel respect hebben voor Janneke. Wat een impact heb jij kunnen maken op je gezondheid. Je bent een wandelende demonstratie van discipline. Janneke: “ Onderschat nooit wat je in een paar maanden kan bereiken! Begin dus vandaag. Bij de start van het sporten […]

Meer meer meer eieren….

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat plantaardige eiwitten gezonder zijn voor je hart en bloedvaten dan dierlijke eiwitten. Plantaardige eiwitten hebben echter ook nadelen. Ze bevatten onvoldoende bouwstenen die je nodig hebt om goed te kunnen functioneren. Eieren zijn gezond. Ze leveren een hoge kwaliteit eiwit en veel belangrijke voedingsstoffen zoals vitamine D en jodium. Ondanks dat […]