DISCIPLINE BLOG!

2021!

Wat een raar jaar. Corona! Open, dicht, open, dicht. Vervelende omstandigheden om consistent te blijven. Klinkt waarschijnlijk herkenbaar. Omstandigheden zijn er altijd, je kunt ze zien als de turbulentie in een vliegtuig. Het is vervelend en je kunt er van alles bij voelen. Gelukkig zit er een Piloot die de juiste koers blijft volgen. Die piloot is natuurlijk een metafoor voor jouzelf.

Wat zou het vreemd zijn als er geen piloot zou zitten! Wat zou er dan gebeuren? Precies! Je zou van je koers afwijken en niet bij je bestemming aankomen. Klinkt herkenbaar? Naast de menselijke piloot is er ook de automatische piloot. Die volgt de koers zolang er geen bijzondere omstandigheden zijn. Zodra die er wel zijn schakelen ze over op de menselijke piloot. Tijdens de automatische piloot is de menselijke piloot constant gefocust op de juiste koers. Wat als hij die focus zou verliezen? Precies! Bestaat de kans dat ze niet op de bestemming aankomen.

Hoe vervelend vind je het als je in het vliegtuig zit en je komt niet bij je bestemming aan? Hoe vervelend is het als het vliegtuig steeds bepaald waar het naar toe zou gaan?

Bepaal nu je doel voor 2022! Deel dat door 12. Dan heb je je doel per maand. Deel dat door 4 dan heb je je doel per week. Focus je op je wekelijkse doel en je bereikt je bestemming eind 2022.

Geniet van de reis en blijf om je heen kijken. Het gaat er hierbij niet om hoe lang je het volhoudt maar hoe snel je het steeds weer oppakt.

Fijn uiteinde.

Gerelateerde berichten

Wist je dat?

1. WE HEBBEN MEER DAN 600 SPIEREN IN ONS LICHAAM Gemiddeld heeft een mens tussen de 640 en 850 verschillende soorten spieren. Er is geen vaste hoeveelheid spieren om vast te stellen. Dit verschilt per persoon. Sommige mensen missen spieren, dit kunnen willekeurige of dwarsgestreepte spieren zijn. Willekeurige of dwarsgestreepte spieren zijn spieren die je […]

De Transformatie van Brenda!

Toen Joost mij vroeg een blog te schijven over mijn transformatie dacht ik eerst ; transformatie… mag je het zo noemen ?  Als je opzoekt wat transformatie betekend is dit letterlijk verandering. Een fundamentele verandering van denkprocessen of zelfs een verandering van bewustzijn.  Een verandering ben ik zeker ondergaan de afgelopen 5 jaar,  fysiek en mentaal […]

Het traject van Janneke.

Om af te trappen willen als eerst even zeggen dat we heel veel respect hebben voor Janneke. Wat een impact heb jij kunnen maken op je gezondheid. Je bent een wandelende demonstratie van discipline. Janneke: “ Onderschat nooit wat je in een paar maanden kan bereiken! Begin dus vandaag. Bij de start van het sporten […]