DISCIPLINE BLOG!

2021!

Wat een raar jaar. Corona! Open, dicht, open, dicht. Vervelende omstandigheden om consistent te blijven. Klinkt waarschijnlijk herkenbaar. Omstandigheden zijn er altijd, je kunt ze zien als de turbulentie in een vliegtuig. Het is vervelend en je kunt er van alles bij voelen. Gelukkig zit er een Piloot die de juiste koers blijft volgen. Die piloot is natuurlijk een metafoor voor jouzelf.

Wat zou het vreemd zijn als er geen piloot zou zitten! Wat zou er dan gebeuren? Precies! Je zou van je koers afwijken en niet bij je bestemming aankomen. Klinkt herkenbaar? Naast de menselijke piloot is er ook de automatische piloot. Die volgt de koers zolang er geen bijzondere omstandigheden zijn. Zodra die er wel zijn schakelen ze over op de menselijke piloot. Tijdens de automatische piloot is de menselijke piloot constant gefocust op de juiste koers. Wat als hij die focus zou verliezen? Precies! Bestaat de kans dat ze niet op de bestemming aankomen.

Hoe vervelend vind je het als je in het vliegtuig zit en je komt niet bij je bestemming aan? Hoe vervelend is het als het vliegtuig steeds bepaald waar het naar toe zou gaan?

Bepaal nu je doel voor 2022! Deel dat door 12. Dan heb je je doel per maand. Deel dat door 4 dan heb je je doel per week. Focus je op je wekelijkse doel en je bereikt je bestemming eind 2022.

Geniet van de reis en blijf om je heen kijken. Het gaat er hierbij niet om hoe lang je het volhoudt maar hoe snel je het steeds weer oppakt.

Fijn uiteinde.

Gerelateerde berichten

17 caloriearme voedingsmiddelen

We hebben een paar essentiële dingen nodig om in leven te blijven. Voeding is er een van. Elke dag weer maken we keuzes wat en hoeveel we eten. Ondanks dat het wellicht niet bewust is doen we het wel. Het beste als je wilt afvallen is producten gebruiken waar weinig energie in zit maar waar […]

De Transformatie van Brenda!

Toen Joost mij vroeg een blog te schijven over mijn transformatie dacht ik eerst ; transformatie… mag je het zo noemen ?  Als je opzoekt wat transformatie betekend is dit letterlijk verandering. Een fundamentele verandering van denkprocessen of zelfs een verandering van bewustzijn.  Een verandering ben ik zeker ondergaan de afgelopen 5 jaar,  fysiek en mentaal […]

De warming up!

Een warming up doe je ter voorbereiding op hetgeen dat komen gaat. Je lichaam en geest voorbereiden is essentieel om tijdens een training alles te kunnen geven.  Door “warm” te worden creëer je meer soepelheid in de gewrichten en spieren waardoor je bewegingsuitslag makkelijker volledig kan worden benut. Je bewegingsuitslag is weer belangrijk om het […]