Het traject van Janneke.

Om af te trappen willen als eerst even zeggen dat we heel veel respect hebben voor Janneke. Wat een impact heb jij kunnen maken op je gezondheid. Je bent een wandelende demonstratie van discipline.

Janneke:

Onderschat nooit wat je in een paar maanden kan bereiken! Begin dus vandaag.

Bij de start van het sporten en de begeleiding van DisciplineSports stond ik voor een hoge berg: een BMI van 43,5. Het doel was terug naar een gezond gewicht en weer lekker kunnen hardlopen. Om dit te bereiken had ik twee grote uitdagingen: plannen + uitvoeren van de avondmaaltijd en om te gaan met mijn alles of niets reactie bij tegenslagen of spanningen.

Personal trainer Brenda heeft mij gedurende 6 maanden elke week begeleid. De begeleiding bestond uit wegen, kort coachgesprek en een trainingssessie. Naast deze training volgde ik elke week nog een small group sessie. De eerste resultaten waren na een paar weken al te zien en vooral te merken in kilo’s en mobiliteit met bewegen. Erg fijn.

Brenda hielp mij om de lange weg in kleine stappen te zien, hobbels te bespreken en tussentijds succes te vieren. Ik ben nu 9 maanden verder en kom nog 2 per week bij Discipline Sports voor mijn trainingen. De personal coaching is nu maandelijks, maar de trainingssessies zijn nog steeds helpend, uitdagend en erg leuk. De trainingen zijn op maat en zijn meebewogen met mijn fitheid.
Diverse tussendoelen zijn behaald. Ik loop weer wekelijks een paar hard en heb mij voor diverse loop-, fiets- en triathlon wedstrijden ingeschreven. Mijn BMI is gehaald naar 30, dus hard onderweg naar een gezond gewicht.”

Wil je ook net zoals Janneke zoveel bereiken in een paar maanden tijd? Begin dan vandaag nog met personal training in Amersfoort.

Gerelateerde berichten

Waarom Discipline?

We kennen de zin ‘’Discipline equals freedom”.  Waarom is dat zo? De gedachte is vrij simpel, als je heel de dag wat je moet doen zit je uiteindelijk op de bank terwijl je alles gedaan hebt en je dus rust hebt. Vrijheid. Je hebt voldoende geld, je ben gezond en fit en je relaties zijn […]

’S MIDDAGS WARM ETEN OF ’S AVONDS? WAT IS GEZONDER?

Vroeger at iedereen ’s middags warm, maar tegenwoordig doen we dat meestal ’s avonds. Wat is gezonder? Grote kans dat jij iedere middag luncht met een boterham kaas, een frisse salade of een toast met avocado. Toch zaten we zo’n 50 jaar geleden nog iedere middag om 12.00 uur stipt aan de aardappelen, groenten en […]

Preventief of repressief?

Handel je naar wat je weet of wacht je af? Een van de mooiste voorbeelden is denk ik wel vanuit de wereld van de fysiotherapie.  Je gaat door je rug het doet pijn en het zit je in de weg in je dagelijkse handelingen. Je wilt er vanaf dus zoekt een specialist die verlicht het […]