Het traject van Janneke.

Om af te trappen willen als eerst even zeggen dat we heel veel respect hebben voor Janneke. Wat een impact heb jij kunnen maken op je gezondheid. Je bent een wandelende demonstratie van discipline.

Janneke:

Onderschat nooit wat je in een paar maanden kan bereiken! Begin dus vandaag.

Bij de start van het sporten en de begeleiding van DisciplineSports stond ik voor een hoge berg: een BMI van 43,5. Het doel was terug naar een gezond gewicht en weer lekker kunnen hardlopen. Om dit te bereiken had ik twee grote uitdagingen: plannen + uitvoeren van de avondmaaltijd en om te gaan met mijn alles of niets reactie bij tegenslagen of spanningen.

Personal trainer Brenda heeft mij gedurende 6 maanden elke week begeleid. De begeleiding bestond uit wegen, kort coachgesprek en een trainingssessie. Naast deze training volgde ik elke week nog een small group sessie. De eerste resultaten waren na een paar weken al te zien en vooral te merken in kilo’s en mobiliteit met bewegen. Erg fijn.

Brenda hielp mij om de lange weg in kleine stappen te zien, hobbels te bespreken en tussentijds succes te vieren. Ik ben nu 9 maanden verder en kom nog 2 per week bij Discipline Sports voor mijn trainingen. De personal coaching is nu maandelijks, maar de trainingssessies zijn nog steeds helpend, uitdagend en erg leuk. De trainingen zijn op maat en zijn meebewogen met mijn fitheid.
Diverse tussendoelen zijn behaald. Ik loop weer wekelijks een paar hard en heb mij voor diverse loop-, fiets- en triathlon wedstrijden ingeschreven. Mijn BMI is gehaald naar 30, dus hard onderweg naar een gezond gewicht.”

Wil je ook net zoals Janneke zoveel bereiken in een paar maanden tijd? Begin dan vandaag nog met personal training in Amersfoort.

Gerelateerde berichten

Is wanneer je eet belangrijker dan wat je eet?

Veel mensen maken zich zorgen over het aankomen in gewicht als ze later dan een bepaald tijdstip eten. Maar maakt het uit wanneer je eet? Is dit tijdstip daadwerkelijk belangrijker dan wát je eet? Er is belachelijk veel onderzoek gedaan naar de vraag of je aankomt als je (het avondeten) na 20.00 uur eet. De […]

Intermittent Fasting

Fan van het 16:8-dieet? Dit onderzoek wijst uit dat het misschien tóch geen magisch recept is voor afvallen. Intermittent Fasting is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Niet zo gek, want de methode zou een positief effect hebben op je gewicht, vetverbranding, immuunsysteem en vertering. Helaas schopt de wetenschap deze magische methode onderuit in een nieuw […]

’S MIDDAGS WARM ETEN OF ’S AVONDS? WAT IS GEZONDER?

Vroeger at iedereen ’s middags warm, maar tegenwoordig doen we dat meestal ’s avonds. Wat is gezonder? Grote kans dat jij iedere middag luncht met een boterham kaas, een frisse salade of een toast met avocado. Toch zaten we zo’n 50 jaar geleden nog iedere middag om 12.00 uur stipt aan de aardappelen, groenten en […]