Het traject van Janneke.

Om af te trappen willen als eerst even zeggen dat we heel veel respect hebben voor Janneke. Wat een impact heb jij kunnen maken op je gezondheid. Je bent een wandelende demonstratie van discipline.

Janneke:

Onderschat nooit wat je in een paar maanden kan bereiken! Begin dus vandaag.

Bij de start van het sporten en de begeleiding van DisciplineSports stond ik voor een hoge berg: een BMI van 43,5. Het doel was terug naar een gezond gewicht en weer lekker kunnen hardlopen. Om dit te bereiken had ik twee grote uitdagingen: plannen + uitvoeren van de avondmaaltijd en om te gaan met mijn alles of niets reactie bij tegenslagen of spanningen.

Personal trainer Brenda heeft mij gedurende 6 maanden elke week begeleid. De begeleiding bestond uit wegen, kort coachgesprek en een trainingssessie. Naast deze training volgde ik elke week nog een small group sessie. De eerste resultaten waren na een paar weken al te zien en vooral te merken in kilo’s en mobiliteit met bewegen. Erg fijn.

Brenda hielp mij om de lange weg in kleine stappen te zien, hobbels te bespreken en tussentijds succes te vieren. Ik ben nu 9 maanden verder en kom nog 2 per week bij Discipline Sports voor mijn trainingen. De personal coaching is nu maandelijks, maar de trainingssessies zijn nog steeds helpend, uitdagend en erg leuk. De trainingen zijn op maat en zijn meebewogen met mijn fitheid.
Diverse tussendoelen zijn behaald. Ik loop weer wekelijks een paar hard en heb mij voor diverse loop-, fiets- en triathlon wedstrijden ingeschreven. Mijn BMI is gehaald naar 30, dus hard onderweg naar een gezond gewicht.”

Wil je ook net zoals Janneke zoveel bereiken in een paar maanden tijd? Begin dan vandaag nog met personal training in Amersfoort.

Gerelateerde berichten

Waarom is je rust en herstel belangrijk?

Fiets liefhebbers kennen de zin “de tour wordt gewonnen in  bed”. Degene die het beste slaapt heeft de meeste rust en dus het beste herstel, om de volgende dag weer volle bak te kunnen gaan. Maar waarom is je rust en herstel zo belangrijk? Door het trainen ontstaan er kleine scheurtjes in je spieren. Door middel […]

Klaas zijn 90 dagen!

Hoe ben je bij Discipline Sports terechtgekomen? Afgelopen zomer zat ik op de camping, een mooie tijd om eens wat dingen op een rij te zetten. Ik ben 49, liep al een aantal jaar niet meer hard door een knieblessure, was wat te zwaar en ging zo’n 2x per jaar door mijn rug. Door mijn […]

Sports don’t build character; they reveal it.

Oud basketbal speler en coach John Wooden verwoorde het al mooi.  “Sport bouwt geen karakter op, het onthult het’’. Dat is de vrije Nederlandse vertaling. Het is ook precies wat wij dagelijks zien. En wat bijvoorbeeld de topsport ook laat zien. Er zijn heel veel talenten in verschillende sporten, maar alleen de talenten die ook […]