Hennie ”fit en zelfverzekerd”.

Hoe ben je bij DS gekomen?

Via mijn osteopaat.

Was je meteen overtuigd?

Ja! Beste investering in mezelf geweest.

Wat was je doel?

Ik wilde graag fysiek sterker worden en vertrouwen terug krijgen in mijn lijf.

Waarom was dat belangrijk voor je?

Het was belangrijk omdat na mijn zwangerschap mijn lichaam

een klap heeft gehad. Het was zwak en ik had veel pijn.

Joost heeft me super begeleid en voel me nu beter dan voor mijn zwangerschap.

Daarnaast ben ik er ook mentaal op vooruit gegaan.

Waar sta je nu?

Dankzij DS ben ik nu waar ik sta, zelfverzekerd en vol vertrouwen.

Hoe heb je dat gedaan?

De juiste begeleiding en expertise zoeken en ook daadwerkelijk het gaan doen.

Ik moest daarvoor wat dingen omzetten onder andere

Wat heb je geleerd?

Ik heb geleerd dat het belangrijk is om altijd voor jezelf te kiezen en

dat investeren in je lichaam altijd de beste keuze is.

Wat voor invloed heeft dat op je leven?

Ik ben bewuster bezig met wat goed voor mij is en dat is sporten en gezond eten.

Wat wil je meegeven aan de mensen die twijfelen?

Discipline sports is het beste wat je jezelf cadeau kunt geven. Investeren in een gezond en fit lijf is echt de beste keuze die je kunt maken.

Blijf je zelf goed aankijken in de spiegel en neem afscheid van het feit dat je blijft uitstellen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Uiteindelijk kost het je levenskwaliteit. Wil je meer tips? Neem dan eens contact op met één van onze personal trainers in Amersfoort.

Gerelateerde berichten

Wist je dat?

1. WE HEBBEN MEER DAN 600 SPIEREN IN ONS LICHAAM Gemiddeld heeft een mens tussen de 640 en 850 verschillende soorten spieren. Er is geen vaste hoeveelheid spieren om vast te stellen. Dit verschilt per persoon. Sommige mensen missen spieren, dit kunnen willekeurige of dwarsgestreepte spieren zijn. Willekeurige of dwarsgestreepte spieren zijn spieren die je […]

Waarom Discipline?

We kennen de zin ‘’Discipline equals freedom”.  Waarom is dat zo? De gedachte is vrij simpel, als je heel de dag wat je moet doen zit je uiteindelijk op de bank terwijl je alles gedaan hebt en je dus rust hebt. Vrijheid. Je hebt voldoende geld, je ben gezond en fit en je relaties zijn […]

Waarom is je rust en herstel belangrijk?

Fiets liefhebbers kennen de zin “de tour wordt gewonnen in  bed”. Degene die het beste slaapt heeft de meeste rust en dus het beste herstel, om de volgende dag weer volle bak te kunnen gaan. Maar waarom is je rust en herstel zo belangrijk? Door het trainen ontstaan er kleine scheurtjes in je spieren. Door middel […]