Jij hebt altijd een keuze!

Durf jij jezelf een aantal vragen te stellen en hier brutaal eerlijk op te antwoorden?

Geven de mensen met wie jij veel tijd doorbreng  energie of kosten ze je energie?

Wat zou jij  doen als je  geen angst of onzekerheid zou ervaren? Hoe zou je leven er dan uitzien, welke beslissingen zou je nemen?

Hoe zou mijn leven eruit zien als er geen externe meningen zouden zijn?

Wat doe ik dan anders ?

Vind jij dat je genoeg tijd aan mezelf besteed? Nee? Wat ga jij doen om dit te veranderen?

Zo nee wat ga jij hieraan veranderen?

Wanneer voelde ik me voor de laatste keer zo blij als een kind?

Wat kan ik doen om mij vaker zo te voelen?

Het is belangrijk om af en toe eerlijk naar jezelf te kijken en re reflecteren op je leven en relaties. Met wie breng ik mijn tijd door en geeft dit me ook energie?

Als ik geen angst of onzekerheid zou ervaren, zou ik dan meer risico’s durven nemen en mijn dromen najagen? Wat als ik meer beslissingen buiten mijn comfortzone zou durven nemen en meer zou vertrouwen op mijn intuïtie.. Als je vind dat je te weinig tijd voor jezelf hebt of te weinig tijd kan besteden aan de dingen die je echt gelukkig maken, wat ga je er dan aan doen om dit te veranderen, om je weer zo blij te voelen als een kind?

 Neem de verantwoordelijkheid over je eigen leven, wees leider over jouw leven.

Jij hebt namelijk altijd een keuze!

Blijf je zelf goed aankijken in de spiegel en neem afscheid van het feit dat je blijft uitstellen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Uiteindelijk kost het je levenskwaliteit. Wil je meer tips? Neem dan eens contact op met één van onze personal trainers in Amersfoort.

Gerelateerde berichten

Wij zijn chirurgen

Keuzes maken die oncomfortabel zijn stellen we graag uit. Dat is niks nieuws. Het gevolg van die keuzes echter wel. Of je kiest en je wordt gelukkig óf je blijft doen wat je doet en er verandert niks. De keuze is aan jou. Eng? Ja. Het is spannend, kiezen voor jezelf.  Keuzes maken doen de […]

’S MIDDAGS WARM ETEN OF ’S AVONDS? WAT IS GEZONDER?

Vroeger at iedereen ’s middags warm, maar tegenwoordig doen we dat meestal ’s avonds. Wat is gezonder? Grote kans dat jij iedere middag luncht met een boterham kaas, een frisse salade of een toast met avocado. Toch zaten we zo’n 50 jaar geleden nog iedere middag om 12.00 uur stipt aan de aardappelen, groenten en […]

Het traject van Janneke.

Om af te trappen willen als eerst even zeggen dat we heel veel respect hebben voor Janneke. Wat een impact heb jij kunnen maken op je gezondheid. Je bent een wandelende demonstratie van discipline. Janneke: “ Onderschat nooit wat je in een paar maanden kan bereiken! Begin dus vandaag. Bij de start van het sporten […]